Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currygryta med kassler

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel och god vardagsgryta. Något som ofta serveras här hemma, självfallet med en klick turkisk yoghurt till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken och morötterna i små bitar. Fräs detta i lite olja i en stor kastrull. Tillsätt riset, curry, gurkmeja och salt och låt detta fräsa med en stund under omrörning.
  2. Häll i vattnet och låt allt koka under lock i ca 15 minuter, tills riset är klart.
  3. Under tiden skär du kasslern i små kuber. När risgrytan är klar tillsätter du kasslern och majsen, låt allt bli varmt. Servera med turkisk yoghurt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • sjuttiotalist 11 oktober 2011

    Tack för ett smarrigt recept! Funkar mycket bra till vardags då det ska gå snabbt att fixa middagen:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.