Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currykokoslax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb fiskrätt med god smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Fräs upp curry, chili och mango i olja. Tillsätt fond, kokosmjölk och honung. Koka upp. Blanda potatismjöl och vatten och rör i. Koka upp under omrörning. Smaka av med salt. Riv över limeskal.
  2. Rulla fisken i kokos. Stek den i smör i ca 3 minuter på medelvärme till en innertemperatur av 60 grader. Strö över salt, peppar och ingefära.
  3. Servera fisken med sås och nudlar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.