Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currykokoslax

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lax med en panering av spröda kokosflingor, som serveras med en ljuvlig sås med kokosmjölk, curry, mango och chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur och finhacka chilin, Skala och skär mangon i små bitar. Fräs upp curry, chili och mango i olja. Tillsätt fond, kokosmjölk och honung. Koka upp.
  2. Blanda potatismjöl och vatten och rör i. Koka upp under omrörning. Smaka av med salt och riv över limeskal.
  3. Rulla fisken i kokos och stek den i smör ca 3 minuter på medeltemperatur till en innertemp på 60 grader. Strö över salt, peppar och ingefära.
  4. Servera fisken med sås, nudlar och wokgrönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • iokaste 17 juni 2010

    Roligt att laga och riktigt gott.

  • Erika261 22 augusti 2013

    Lagade detta igår och kan utan att överdriva säga att detta är den godaste fiskrätt jag någonsin ätit! Jag använde mangochutney istället för färsk mango, men jag tyckte det blev jättebra! Väldigt enkelt också, bra vardagsmat!

  • Fin 22 februari 2016

    Så roligt att höra era kommentarer att det uppskattas och är gott. Håller helt klart med :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.