Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currykyckling i dragonsås

(14 kommentarer)  
Currykyckling i dragonsås Currykyckling i dragonsås
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rikigt mustig & god currykyckling även smaksatt med dragon som ger en fin smakkombination!

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfileérna i mindre bitar, fräs dom i stekpanna i lite olja tills de fått fin färg. Hacka vårlöken i fina små bitar & lägg i stekpannan, låt fräsa ihop en stund. Häll sedan på vattnet & kycklingfonden samt curry & dragon! låt puttra ca 10 - 15 min, runda av smaken med ½ dl grädde om så önskas. Smaka av med salt & peppar. Servera med kokt ris eller pasta!

Liknande recept

Kommentarer (14)

  • __doris__ 10 februari 2008

    Provade det här receptet,bytade dock ut grädden mot milda 4%matlagningsgrädde. lev ändå kanongott!

  • emmelie 25 februari 2008

    Gjorde receptet igår och tyckte det va jättegott!

  • Jessica66 16 april 2008

    mmmmm jätte gott

  • epi 28 juni 2008

    Var suveränt enkelt att göra. Alla tyckte det var mycket gott. Så det här recepet kommer vi lägga in i våran meny. Tack för det. Kram Maria Epi

  • Lindanemon 11 november 2008

    Nu har vi också provat denna kycklingrätt. Mycket god och enkel att göra, vilket alltid är ett stort plus. :-) Jag piffade till såsen med lite Maggi.

  • molina 17 november 2008

    JÄTTEGOOOD!!

  • hillan66 22 mars 2009

    Jag kan bara hålla med att det var en jättegod maträtt! Curry och dragon passar perfekt ihop. Det här kommer jag att göra fler gånger! :-)

  • bjuranna 22 april 2009

    Jag håller med föregående kommentarer. En smakrik och framförallt nyttig rätt! Om man använder 4%-ig matgrädde, 2 msk Maizena och 400 g kycklingfilé blir motsvarar det ca 2 viktväktarpoints/portion. Ett plus att det blev mycket sås!

  • anluk 17 december 2009

    Underbart god! Och enkel att göra. Kommer garanteras göras igen här hemma.

  • wimpan 13 april 2010

    Tack för ett jättegott recept.

  • lena4 26 juni 2011

    Jättemumsigt blev det här.

  • Kira68 3 maj 2013

    Detta kan varmt rekommenderas. Både lätt att laga och väldigt gott! En femma från oss.

  • cissgott 11 augusti 2014

    Jättegott och enkelt! Men jag skippade vattnet, tog grädde och crème fraiche istället, det blev en fylligare sås då!

  • exklusiv69 5 maj 2015

    kanongott:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.