Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currykyckling med ris

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och smakrik måltid!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att fräsa purjolöken i smör, för att sedan ha i den tärnade kycklingen.
  2. När kycklingen börjar bli genomstekt, ha i sambal olek, tomatpurè och resten av kryddorna.
  3. Var noga med att kycklingen är helt färdig innan du har i mjöl (ev. lite extra smör) för att få till såsen. Tillsätt så mycket mjölk som du behöver för att få rätt konsistens på såsen. Tänk på att den inte kan bli tjockare när den börjat koka. Lägg i broccolin precis på slutet och smaka av.
  4. Servera med ris och hackade tomater.
  5. Självklart kan man även använda matlagningsgrädde e.d. men jag valde att göra såsen lite nyttigare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.