- Serverar: 4 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
En gryta som är snabb och enkel att tillaga. Passar utmärk till vardags då tiden är knapp men man vill ändå äta gott.
Instruktioner
- Smält smöret i en kastrull. Hacka löken och ha i den i kastrullen. Pressa i vitlöken och låt det fräsa tills löken har mjuknat. Tillsätt sedan kryddorna och därefter tomatpurén.
- Skär kycklingfiléerna i små bitar och ha i dem i kastrullen. Låt kycklingen stekas klart och vattnet avdunsta innan grädden tillsätts.
Låt grädden koka upp och ta sedan i buljongtärningen för att sedan låta det koka på svag värme i cirka 20 minuter.
Därefter rörs crème fraichen i och låt grytan åter koka upp.
- Smaka av med salt och svartpeppar.
Serveras gärna med ris eller pasta.
Publicerat den
13 september 2012
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegod gryta med mycket smak! Alla i familjen tyckte om grytan :-)