Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currynudlar med fläsk

 
Skriv ut

Låter gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i rispinnarna i en skål och häll på hett vatten så att det täcker. Låt rispinnarna ligga i blöt i 20 min, och därefter rinna av ordentligt i ett durkslag.
  2. Skär löken i åtta delar och ta isär de olika lagren. Hetta upp oljan i en wok. Lägg i löken och stek på stark värme i en minut.
  3. Tillsätt curry, salt och nudlar och rör om så att allting blandas.
  4. Lägg i nudlar, kokosmjölk och soja. Rör om ett par gånger så att det blandas. Sätt tättslutande lock på woken, skruva ner värmen till ett minimum och koka tre minuter.
  5. Rör försktigt ner det skivade fläsket och värm i ytterligare någon minut.
  6. Serveras antingen som en måltid eller som mellanmål.
  7. Torkade rispinnar är korta, genomskinliga platta nudlar. De måste ligga blöt i varmt vatten innan de används därefter läggas i vatten och kokas hastigt tills de är mjuka men spänstiga.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.