Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Detta är en av dem populäraste rätterna i Japan och en av mina personliga favoriter! Man kan variera köttet mot kyckling eller qourn! Vilket gör så alla kan få njuta av den! S&B golden currytärningar går att hitta i dem flesta asiatiska livsmedelsbutiker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka morötterna och potatisen i tärningar, strimla löken i ganska grova bitar
  2. dela köttet i grytbitar stek det i en gryta med olja (bara så den får lite färg den ska inte bli genom stekt) salta och peppra, tillsätt löken och låt den bli mjuk.
  3. Lägg i morötterna och potatisen tillsätt vattnet och låt det koka tills potatisen är klar. Lägg i curry tärningarna rör om ordentligt så dem smälter helt. Låt småputtra i 10 min. Servera med ris.

Kommentarer (2)

  • Crux 27 mars 2011

    Min favorit maträtt, brukar tvinga familjen äta det när jag fyller år och lite andra gånger. Skönt också är att recept finns på S&B Golden curry rednings-paketet så lättsamt om man är ute och handlar och köper den först och använder som referens vad man nu ville ha i den. Funkar riktigt bra med fläsk också!

  • Crux 27 mars 2011

    Bra att veta, den svarta S&B curry även om det är min personliga favorit brukar vara lite väl stark för folk som inte älskar starkt. Bara..för folk som läser receptet att veta. Mellan starka versionen av golden curry är riktigt bra då den inte är för stark men inte heller klen, aldrig prövat den milda versionen dock..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.