Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currysill

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Curry är förträffligt gott ihop med sill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj sillfiléerna och skär dem i 2 centimeter breda bitar.
  2. Ansa purjolöken och skär den i 3 millimeter stora bitar. Finhacka äpple och syltlök och blanda dem och purjolöken med curryn och honungen.
  3. Blanda ner crème fraiche och majonäs och smaka av med peppar och eventuellt lite salt.
  4. Blanda ner de skurna sillfiléerna och låt dra i kylen över natten.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • marielotta 5 januari 2009

    Hej, jag gör något liknande, men har inte haft i honung eller syltlök. Jag brukar köpa Abbas 5 minuters inläggningsill. Ibland använder jag mig av 2 dl creme fraiche som bas eller ibland 3 dl gräddfil. Brukar ta lite mindre majonäs.

  • marielotta 5 januari 2009

    Hej, tänk om man kunde redigera sina kommentarer, vad bra det skulle vara :) Jag hittade mitt recept i en bok som hette Julbordet av Erik Lallerstedt och Magnus Leidstedt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.