Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currystekt kyckling med krämig purjolökspotatis

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Recept från Ica

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda lårfiléerna med salt, peppar, currypasta och vatten. Bryn filéerna runt om i olja. Lägg dem i en ugnssäker form och sätt in mitt i ugnen cirka 10 minuter.
  3. Ansa och skölj purjolöken. Strimla den tunt. Stek potatisen enligt förpackningens anvisning. Häll på grädden och låt koka ihop några minuter. Blanda i purjolöken, smaka av med salt och peppar.
  4. Lägg upp den krämiga potatisen och lårfiléerna på tallrikar.
  5. Servera med sallad, knäckemacka och färsk frukt till efterrätt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • loppan35 28 december 2010

    Denna purjolökspotatisen var verkligen god och jag kommer göra den fler gånger. 4 i betyg

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.