Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currytorsk med spenatris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel och nyttig rätt när tiden är knapp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken. Koka riset i buljongen enligt anvisning på förpackningen.
  2. Dela fisken i ungefär 5 cm stora bitar och krydda med curry, salt och peppar.Stek fisken ca 3 minuter på varje sida i oljan i en stekpanna. Slå på grädden mot slutet.
  3. Skär citronen i klyftor. Skala och skär morötterna i stavar. Vänd ner spenaten i riset när det är klart.
  4. Servera currytorsken med ris, morötter och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.