Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dadelbitar

 
Skriv ut

De här sötsakerna är lätta att göra, och tillagningen sker utan värme. De kan serveras som godbit till kaffet eller tillsammans med frukt som dessert. Dadlarna och florsockret gör dem mycket söta och smakrika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka frukt och nötter fint. Arbeta samman det med händerna i en skål.
  2. Mjöla en bänkskiva eller en stor skärbräda med lite florsocker. Rulla fruktmassan till en längd, ca 2 cm bred, pudra med florsocker om det kladdar.
  3. Skär längden i bitar och pudra dem med florsocker. Förvara bitarna svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.