Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dadlar med cheddarost

 
Skriv ut

Smält cheddar förnyar smaken av klassiska dadlar. Perfekt till glögg eller som drinktilltugg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skär en skåra i varje dadel och plocka ur kärnan.
  3. Skär osten i 16 stavar. Fyll varje dadel med en oststav.
  4. Lägg dadlarna i en ugnssäker form. Gratinera i mitten av ugnen ca 7 min tills osten har smält.
  5. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.