Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dagen efter bröd.

 
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ett gott bröd som du lagar till på kvällen för att avnjuta på morgonen till frukost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret, häll i vatten och rör ut jästen. Tillsätt salt , linfrö och mjöl och arbeta ihop till en deg. Forma degen till 8 bullar och lägg dem på en plåt. Klipp ett kryss i toppen. Lägg en bakhandduk över och ställ in plåten i kylen över natten.
  2. Sätt ugnen på 225 grader och ta ut plåten ur kylen. När ugnen är varm, sätt in plåten och grädda i 10 minuter.
  3. Njut av de goda bröden!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.