Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dagis kavring

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Snabb och lätt att baka

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Blanda sedan i filmjölk och sirap. Degen blir klibbig.
  2. Lägg ett smörpapper i botten på en braspanna och bred ut smeten. Grädda i 150° i 1 timme.
  3. Vrid sedan ner graderna till 100° och låt brödet gräddas 1 timme till. Stäng ugnen och låt brödet stå ytterligar 15 minuter med ugnsluckan öppen. Låt svalna under braspannan.
  4. Jag brukar dela den så att det blir 6 limpor.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Gillsan 25 juni 2008

    Den här e supergod jag har fått smakat den med sketna ägg på och det ger jag 5. Kramiz Gillsan

  • king200 7 juli 2008

    kanon

  • Gillsan 11 augusti 2008

    Jag måste bara få lägga en kommentar till på din kavring. Jag fick smaka den igen efter att den hade varit fryst och den smakade precis likadant som när den var nybakad . En tia till dig Evia.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.