Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dagislimpa

(5 kommentarer)  
Dagislimpa Dagislimpa
Skriv ut

Idag har vi bakat lite bröd med barnen på förskolan. Dagislimpa som barnen tycker så mycket om.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser, häll sedan på filmjölk och sirap rör om. Sätt sedan i en smord och brödad långpanna. Grädda först i 125º 45 minuter och höj sedan till 175º i 15 minuter. Lycka till.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • larbro 3 november 2008

    Dagislimpan var jättegod och lätt att göra. tog 3 dl sirap, tyckte den var för söt. La till 2 msk brödkryddor och 1 dl rostade solrosfrö.

  • Sassa_k 24 november 2008

    Den var omtyckt av hela familjen, även om jag tyckte den var lite för söt. Jag tog hälften ljus hälften mörk sirap. Nästa gång drar jag ner på sirapen i receptet. Den var både lätt att göra & smakade gott. Vi kommer garanterat att baka den igen!

  • radiohead 15 maj 2009

    Dett bröd bakar vi ofta hemma. Barnen och ungdomarna i familjen älskar det.

  • edelbro 11 maj 2010

    Super god! Tog 3dl sirap och det blev perfekt. Blir att göra MÅNGA fler gånger ;)

  • tycons 26 september 2010

    Använde endast mörk sirap, och det blev åxå bra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.