Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dagnys gurka

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättgjord och god inläggning. Passar särskilt bra till leverpastej

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva gurkan Skala och skiva löken.
  2. Koka alla ingredieser till lagen. Låt svalna. Varva gurka och lök samt rikligt med hackad dill i en kruka. Häll över lagen som skall stå över gurkskivorna. Täck med lock. Förvaras svalt.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • matmorsan 1 oktober 2010

    Hej jag undrar på ett ungefär hur länge den håller sig i kylskåpet

  • matmorsan 30 november 2010

    Jätte god gurka så nu skriker sonen o hans flickvän efter mera så det är till att köpa o göra mera ett kanon recept

  • wimpan 19 juli 2011

    Jättegod gurka.Tack för ett toppen recept :-)

  • kekke46 12 juni 2012

    Hej! Vilken god inlagd gurka, kommer att bli en favorit här. Kommer att åka til mina favoriter. En 5 från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.