Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Daimchokladkaka med digestive

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa digestivekexen till ett fint pulver. Smält smöret och blanda med kexsmulorna. Tryck ut kexmassan i botten av en rund form och grädda i mitten av ugnen i 175 grader, ca 10 minuter.
  2. Smält matfett och ställ det åt sidan. Rör snabbt ihop ägg, socker, kakao, salt och mjöl med en slev. Tillsätt matfett, kaffe och den hackade chokladen.
  3. Häll smeten över den avsvalnade kexbotten. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i ca 50 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • edelbro 24 november 2011

    Låter jättegott! Undrar bara om kakan går att frysa eller blir botten geggig då?

  • Mija74 24 november 2011

    Vet ej om den går att frysa, har ej provat.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.