Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Daimglass

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Supergod och enkel daimglass med maräng

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden, inte för tjock men inte heller rinnande. Grovhacka daimen, jag tycker det är gott med lite varierade storlekar.
  2. Blanda i äggulorna, sockret och daimen, vispa lite till för att allt ska blandas.
  3. Lägg marängen i botten i en form och häll över smeten. Låt den stå i frysen över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.