Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Daimglass

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 8 timmar 10 minuter
Skriv ut

Serveringstips: Servera med lite färska bär eller med en hemmagjord choklad/kola sås. Låt den stå 20-30 min och tina i kyl före servering. Hållbarhet och förvaring: Glassen kan förvaras i frysen i minst 6 månader.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor, socker, sirap och vaniljsocker med elvisp ca 4-5 min till en vit fluffig smet.
  2. Vispa grädden för sig och hacka daimen fint.
  3. Blanda samman smeten, grädde och daimen. Häll i en plastfolieklädd form eller bunke.
  4. Frys ca 8 timmar eller mer. Låt den stå 20-30 min och tina i kyl före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.