Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Daimkakor

(12 kommentarer)  
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Farligt lätta och farligt goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet i en kastrull. Blanda i mjöl, socker, bakpulver och daim. Klicka ut i muffinsformar.
  2. Grädda i 175 grader ca 10 minuter.
  3. Gott med iskall mjölk till.

Liknande recept

Kommentarer (12)

  • alda96 27 juni 2008

    verkar väldigt lätt att göra och gott men när man klickar ut ska man då klicka ut 1 matsked elr?

  • kossan 16 juli 2008

    Lätta att göra och kanongoda

  • bosse1978 6 augusti 2008

    snabbt lätt å himelskt gott!!

  • antli 9 augusti 2008

    Ännu godare om man toppar dem med noblesse.

  • Ellen91 24 augusti 2008

    Goda :) Funkade även bra att göra glutenfria :)

  • anluk 15 juli 2009

    Mycket goda och framförallt så enkla att göra. Gjorde de i småbrödsformar och fick då ut fler och lagom stora tycker jag.

  • ilajn 13 augusti 2009

    Åh herreguuud va goa!! Jag toppade med nobless som någon tipsade om... MUMS FILLIBABA!

  • Jansingen 19 augusti 2009

    Halleluja! Både lätta att göra och supergoda! Jag fördelade smeten i småbrödsformar, vilket blev jättebra!

  • LEDIVO 8 november 2009

    Ljuvliga kakor - Utan tvekan betyg fem. Jag använde också småbrödsformar och det blev 30 st. //KAROLO

  • sannado 12 februari 2010

    En klar 5:a:-)

  • muffamoffa 30 juli 2011

    dom måste jag testa!!!!!!!

  • battjo 3 februari 2012

    Tack för tipset! Ser supergod ut. Jag är rätt så ny här och startar precis upp min kokbok så nu ska jag fylla den med tjuvade recept från er allas kokböcker ;))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.