Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Daimtårta

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Underbart smarrig tårta, min favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna i en bunke. Dela upp i 2 delar = 2 bottnar. Smeta ut dom till 2 lika stora platta runda cirklar på bakplåtspapper. Kör i ugn i 8 - 10 minuter på 175 grader.
  2. Vispa 3 dl Grädde. Hacka sönder en dubbel Daim.
  3. Dela upp grädden i 2 delar. Smeta ut den ena delen på en tårtbotten, strö sedan över hälften av dajmen. Lägg sedan den andra tårtbottnen ovanpå, och gör likadant på den. ( se till att bottnarna har svalnat innan man he på grädden )
  4. Är godast när den fått stå en dag, så gör den helst dagen innan du ska ha den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.