Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dajm Dajm
  • Serverar: 10-15 portioner
Skriv ut

Ett recept på hemmagjorda dajmbitar. Supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda mjöl, kakao, sirap, matfett och socker i en väl rengjord stekpanna
  2. 2. Koka i 4-5 minuter på svag värme under omrörning
  3. 3. Bred ut smeten tunt på bakplåtspapper
  4. 4. Skär i munsbitar med en vass kniv när massan svalnat något
  5. 5. Smält chokladen och pensla den över bitarna (de kan doppas i chokladen men då går det åt mera choklad.
  6. 6. Lägg tillbaka bitarna på bakplåtspapperet och låt dem stelna i kylskåpet

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Somalia-girl 19 mars 2008

    Jättegott!!

  • matnjutaren 19 maj 2008

    Meeer att testa...:D MUMS! Återkommer om vad jag tyctke och jag "misstänker" redan att jag..."TYCKER"! *Fniss*

  • mamma06 2 juni 2008

    Låter jätte gott! Måste jag absolut prova.

  • Carroduvet 22 juli 2008

    Dom var jätte goda:) jätte sega Mums:) så blev våra dom på bilden:)

  • kakan85 21 november 2009

    De är ju goda men smakar inte alls dajm utan mer som julkola som min mamma brukar ha hemma på jul

  • Kakan1986 13 september 2011

    God kola, men det blev väldigt lite. Kanske gjorde något fel...? Skulle inte heller kalla det för dajm, men smaken är ju viktigast, och den var som sagt god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.