- Serverar: 7-8 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Kakan som prövar din karaktär. Denna skall nämligen stå några timmar eller helst till dagen efter.
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser förutom chokladen. Vispa inte.
Häll smeten i en lite mindre springform än den "normal" stora.
Tryck i chokladbitar.
Grädda i 175 grader i 23 minuter i nedre delen av ugnen. Kakan är lös och " rinnig" när man tar ut den, det ska vara så.
Låt den stå kallt några timmar eller helst tills dagen efter, då är den perfekt.
- Har du inte en mindre springform så rekommenderar jag att göra en och en halv sats av kakan och grädda enligt receptet.
Njut den med en klick grädde.
Publicerat den
18 maj 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den var jätte god. Kommer att göra den många gånger. Tack för receptet...Full pott från mig...