Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dajmglass med hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God hemlagad glass.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en skål som rymmer ca 7 dl med plastfolie.
  2. Vispa äggulor, socker, sirap och vaniljsocker vitt och fluffigt.
  3. Vispa grädden och smaksätt den med mandellikör och hackad dajm. Blanda samman äggsmeten med gräddsmeten.
  4. Häll smeten i skålen och täck över med plast. Frys glassen minst 5 timmar. Låt den tina 15 minuter i kylen, innan den stjälps upp på serveringsfat. Dekorera med mynta och servera med hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.