Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dajmpraliner

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Vill du varier ditt godis så kan du bytra ut dajmen mot krossade mariannegodisar och vips så har du mintpraliner!

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret i en kastrull på medelvärme. Bryt chokladen i bitar. Lägg ner chokladen i smöret och rör ordentligt tills den smält. Tillsätt nötterna. Blanda väl. Lägg lite dajm i botten på formarna (inte allt, utan spara lite till garneringen) Häll eller klicka smeten med två teskedar i små veckade pappersformar. Ställ dem kallt. När smeten inte är rinnig längre så toppar du de små formarna med ett par dajmkulor/ dajmkross.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.