Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dajmsås till glass

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Enkelt, men farligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

Häll grädden i en kastrull. Bryt 5 st av dajmbitarna i mindre bitar och låt smälta i grädden, som skall bli varm men inte koka. När allt har blandats, ställ undan kastrullen och låt blandningen svalna. Den tjocknar lite och blir mer kolaartad när den kallnar. Hacka den sjätte dajmbiten i småbitar. Skopa upp glass i portionsskålar (förslagsvis vaniljglass), häll över dajmsåsen och dekorera med dajmkross.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • anmawa 21 augusti 2009

    Detta ska jag testa jag har ett liknande recept med toblerone istället. Men jag slänger i hela mängden toblerone på en gång. Återkommer med betyg när jag provat. Annika

  • monicadanell 31 mars 2011

    låter mummigt med dajmsås till glass monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.