Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dajm&vaniljglass

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 1 dag 15 minuter
Skriv ut

Jätte gott jätte lätt att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Krossa daimen om den är hel i en mixer. Vispa vanilj vispen fluffig rör i Daim krossen eller daim kulorna. Häll upp i 6 portions skålar. Ställ in i frysen över natt eller 6 timmar minst. Ta fram ca 15 minuter innan servering garnera gärna med grädde och bär.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • epi 8 januari 2008

    Super enkelt att göra och kanon gott. Alla vill ha mer när de ätit upp sin portion

  • sedow75 7 oktober 2012

    Vansinnigt enkel att göra och blir kanongod! Gjorde en med dajm och en med krossade polkagrisar, båda gick hem hos barnen:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.