Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dal tikka mazala

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetarisk gryta med linser och grönsaker. Härlig doft av koriander och spiskummin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela blomkålen i små buketter. Skala morot och lök och skär dem i bitar.
  2. Fräs löken i smör i en kastrull. Tillsätt blomkål, morötter och kryddmix. Fräs några minuter under omrörning.
  3. Tillsätt linser,salt och 5 dl vatten. Låt koka under lock ca 8 minuter.
  4. Skär tomaterna i bitar, rör ner dem och hälften av yoghurten. Låt koka upp och strö över koriander och cashewnötter.
  5. Servera grytan med resten av yoghurten och basmatiris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.