- Serverar: 8 portioner
- Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut
Het & fyllig köttgryta med mycket paprika och tomat.
Instruktioner
- Tärna och fräs köttet i stekpannan & krydda det rejält!
Ös ner allt flytande+ alla kryddor i en gryta och börja värm.
skär ner paprikan i centimetertjocka skivor och lägg i grytan.
Efterhand som köttet blir klart så läggs det i grytan. Tillsätt gärna lite vatten i stekpannan efter du öst ut köttet i grytan & rör om...lägg det där göttiga i grytan också...
Skär ner löken och purjon i tunna bitar och fräs dem i stekpannan vartefter de läggs i grytan.
Pressa ner vitlöken i grytan.
Tillsätt redningen så den tjocknar till en aning.
- Låt grytan puttra på låg värme tills köttet blir mört så det nästan trillar isär. Ca 1,5- 2 timmar
- Servera i djup talrik med gaffel och skivad ljus baugett som doppas i grytan för att få upp såsen.
Publicerat den
10 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar