Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Daniels Gringogryta

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

Het & fyllig köttgryta med mycket paprika och tomat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna och fräs köttet i stekpannan & krydda det rejält! Ös ner allt flytande+ alla kryddor i en gryta och börja värm. skär ner paprikan i centimetertjocka skivor och lägg i grytan. Efterhand som köttet blir klart så läggs det i grytan. Tillsätt gärna lite vatten i stekpannan efter du öst ut köttet i grytan & rör om...lägg det där göttiga i grytan också... Skär ner löken och purjon i tunna bitar och fräs dem i stekpannan vartefter de läggs i grytan. Pressa ner vitlöken i grytan. Tillsätt redningen så den tjocknar till en aning.
  2. Låt grytan puttra på låg värme tills köttet blir mört så det nästan trillar isär. Ca 1,5- 2 timmar
  3. Servera i djup talrik med gaffel och skivad ljus baugett som doppas i grytan för att få upp såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.