Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dansk köttfärssås

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Inte så annorlunda men god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär champinjoner i skivor och fräs dem i smör tillsammans med pressad vitlök och rosmarin.
  2. Tillsätt köttfärs efter ca. 15-20 min. och bryn den. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och låt det stå och sjuda på låg värme i minst 1 timma.
  3. Före servering tillsätts en redning med mjöl så att konsistensen blir mycket tjock och krämig. Spagettin ska kunna fastna i köttfärssåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.