Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dansk Kropanna

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt och mycket gott

Ingredienser

Instruktioner

Bryn champinjonerna och köttet som du har strimlat innan. Salta och peppra. Vispa grädden hårt och tillsätt senapen och häll i vitlökspulver (ej vitlökssalt). Det ska vara en lagom blandning utav vitlökspulvret och dijonsenapen. Vänd ner detta med champinjonerna och köttet, låt puttra i 5 min. Färga gärna såsen med lite Colorit Soya. Serveras med ris och en god sallad med haricot verts och tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.