Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dansk sillåda

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnssäker form lätt. Skiva potatisen och lägg den omlott i formen. Skär sillen i bitar och lägg den ovanpå potatisen. Hacka äggen och dillen och strö detta över. Häll sist över mjölken och grädde och klicka över smöret.
  2. Strö ströbrödet över alltsammans och grädda i 175 grader i ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.