Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dansk sjömansbiff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott och enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda nötfärsen med salt och peppar. Forma runda biffar av köttfärsen. Stek dem hastigt i lite matfett tills de fått färg på båda sidorna.
  2. Skala och skiva löken och steg den gyllenbrun i resten av matfettet. Skala och skiva potatisen i centermemetertjocka skivor. Varva potatis,biffar,lök i en gryta.
  3. Häll på öl och köttbuljong tills det precis täcker. Krydda med salt och peppar,timjan och ett lagerblad och låt sakta puttra tills potatisen känns färdig,ca 15 minuter Smaka av .
  4. Servera med hackad persilja. Ett gott bröd och sallad till smakar bra.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • k_myhrberg 14 augusti 2011

    jätte gott, gjort den flera ggr nu.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.