Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Danska falska wienerbröd

(4 kommentarer)  
Danska falska wienerbröd Danska falska wienerbröd
  • Serverar: 35 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Dessa goda fikabröd har gått hem hos de flesta som jag har delat med mig av både kakan och receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela degen i två delar. Kavla ena halvan tunt. Lägg på långpanna med bakplåtspapper under. Bred på vanilj krämen. Kavla ut resten av degen.Bred på smörfyllningen och rulla ihop degen som en rulltårta.skär ut ca 35 bitar av degen. Lägg bitarna över degplattan i långpannan. pensla med ägg och strö över pärlsocker. Låt jäsa ca 35-40 min. Grädda i 250 grader i 10-20 min Skär bitar när kakan svalnat.
  2. Lycka till // Annica

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Monfri 25 september 2009

    Hur goda som helst! Hinner aldrig ner i frysen! :)

  • jjalla 29 september 2009

    ska testa och göra ida.Ser mumsigt ut =)

  • ankan1337 11 februari 2010

    det är ju helt vanliga bullar!!!

  • emmamary@live.no 17 oktober 2011

    Ser inte hela receptet.. har blivit medlem men ser det endå inte:) Lagade dessa bullarna en annan gång och de var fantastiska. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.