Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Danska smutsiga ägg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Fått receptet av en kompis namnet är inte så trevligt men receptet är gott :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen så de blir hårdkokta, kyl dem och skala. Smält margargarin i en kastrull tillsätt mjölet när margarinet smält. Tillsätt mjölk och låt det hela koka upp därefter lägger du i senap, salt, peppar efter smak.
  2. Så här äts de: Bre smör på brödet dela äggen i två halvor och lägg det på brödet därefter häller du över senapsåsen på äggen. Smaklig spis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gillsan 1 augusti 2008

    Megagott du får en femma för detta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.