Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Davids kladdkaka

(25 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Davids LEGENDARISKA kladdkaka som nästan är omöjlig att misslyckas med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Slå på ugnen på 175 grader. He alla ingredienser i en skål. Rör sedan ihop allt (vispa ej!). Ställ in i ugnen ca 30 min.
  2. Låt svalna en stund innan servering, då blir den lite fastare.
  3. Gott med frukt i sockerlag och grädde.

Liknande recept

Kommentarer (25)

  • christian_karlsson 20 februari 2008

    Tack för tipset, äntligen lyckas jag med en kladdkaka, bara blanda skiten och det blir riktigt bra :)

  • camillaf14 16 mars 2008

    Jättegod och mycket omtyckt hos familjen! Tack snälla för receptet!

  • marinkovic 11 april 2008

    UNDERBAR kladdkaka,tog receptet först bara för att vår son heter David,men den är SÅ GOD ! Tack för detta recept

  • Lindanemon 29 juni 2008

    Toppenrecept! Har gjort den 2 gånger på 3 dagar. Andra gången gjorde jag 1½ sats och slängde i en näve hackade hasselnötter. Den tog slut lika snabbt...

  • enAnnan 17 augusti 2008

    Sällar mig till kören av lovord. Hur enkel som helst att göra och riktigt god. Vi åt våran med hallon och blåbär och grädde. Mums. Jag gjorde oxå 1½ sats, blev perfekt.

  • Ametz 9 oktober 2008

    Efter 23 minuter är det lagomt att ta ut den för mig, skulle jag köra till 30 som det står i receptet skulle ja kunna använda den som hammare. Men den va enkelt att göra iaf och smakar gott :)

  • 78maria 2 november 2008

    Helt underbar kladdkaka :) Ger den helt klart högsta betyg!

  • jakxo 14 november 2008

    den var jätte lätt att göra det tog bara några minuter och den vart jätte god rekomenderas

  • Kesi 16 november 2008

    Håller med om att det räcker om den är i ugnen i ca 25 minuter. Annars för hård. Men mkt god.

  • mormormarianne 12 januari 2009

    Håller med, enkel att göra och mycket god.

  • emaxen 11 mars 2009

    En supergod och super enkel kladdkaka, t.o.m. barnen kan baka denna kaka. TACK /emaxen

  • Marialagarmat 18 mars 2009

    Supergod och mycket enkel att göra. Högsta betyg!

  • Gilryd 29 mars 2009

    Tack för ett enkelt och gott recept. Lyckades för första gången med att få den lagom kladdig.,Blir en favorit i fortsättningen.

  • Ametz 28 maj 2009

    Har gjort det här receptet väldigt många gånger nu, och det är verkligen toppen lätt och gott. Men som ja skrev i en tidigare kommentar så räcker 23 min för att den inte ska bli för hård.

  • monicadanell 4 juni 2009

    hur många bitar blir det? mvh monica

  • impossible 5 juni 2009

    Helt underbar kaka. Det enda receptet jag använder till kladdkaka numer. Varierar lite efter vad jag har hemma, grovhackade nötter och mandlar av alla de slag är mycket gott i. Ibland bryter jag ner mörk choklad också. Chokladälskare som jag är höjer jag 'dosen' kakao till 1,2 dl. Stort tack till dig David för receptet.

  • sivan52 21 juni 2009

    Gjorde idag denna kladdkakan och den är så lättt och går fort att göra. Hade inne den 21 min och det var ganska lagom. Har gjort den 3 ggr förut. Tack för receptet. Kram Siv

  • PetrolParadox 31 augusti 2009

    Kladdkakan var underbar och funkade precis som den var, även utan grädde och dylikt :) Saltet gör så att kakan inte är för söt, utan har en lite djärvare smak som även sockerälskare kan gilla. Jag tror att vi gjorde den här kakan ca tre gånger under en vecka, den tog slut så fort :P

  • varningsljus 3 oktober 2009

    Den i särklass godaste kladdkakan jag nånsin bakat! Och den var så himla enkel också. Gick kanon att bara äta som den var! Toppen! Tack! :)

  • Irene-59 2 december 2009

    Tack den är ju suveränt god,o gubben klagar på att han blir fetare :) Tack för ett bra o enkelt recept

  • 2508 31 december 2009

    enkel och supergod

  • ceciliaw 2 januari 2010

    Jättelätt att göra, bara att röra ihop och den blev riktigt god trots att jag brukar föredra äkta choklad! 22 min var min inne och den blev inte särskilt kladdig.

  • GabriellaPettersson 8 februari 2010

    Tack för ett super gott recept som även ärlätt som en plätt!

  • nkzandra 12 oktober 2010

    Hade min i ugnen 19 minuter sen tyckte jag att det räckte. Kakan är för söt för min smak och ändå minskade jag på sockret, kanske vaniljsockret som gjorde den sliskig ? Ok kladdkaka.

  • Hessulita 22 oktober 2011

    Jätte gott! Tips: Njut med turkisk yogurt, mmmm!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.