Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Davids lingonbröd

(2 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mycket saftigt grovt frukostbröd som ej behöver jäsas.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt fil, sirap och lingonsylt. Häll ut smeten på smörpapper i en långpanna eller två brödformar. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 40 minter i 185 grader.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • droppisen 16 april 2010

    Supergott, saftigt och jättelätt/snabbt att göra!

  • leolina 20 mars 2011

    nej ingen hit här hemma,blev alldeles för kompakt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.