Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

De godaste nötkakor

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så lätta att göra och underbart goda till kaffet efter maten.

Ingredienser

Instruktioner

Mal nötkärnorna i en mandelkvarn ,kör ej i mixer, funkar ej. (spara 20 kärnor till garnering) Blanda alla ingredienser (vispa ej). Rulla till 20 bollar. Lägg på bakpaperasklädd plåt. Garnera med en nöt kärna på varje kaka. Ugn 200 grader i 10-15 minuter. Kakorna blir hårda utanpå och mjuka inuti precis som nötkakor ska vara.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • gurgel 15 december 2009

    de underbaraste kakor jag ätit

  • Buspippi 7 maj 2011

    Precis vad jag letade efter. De är verkligen underbart goda. Familjens favoriter helt klart.

  • Irene-59 19 december 2012

    Åh helt underbart goda,jag som INTE kan baka småkakor lyckades med suveränt resultat!Tack så väldigt mycket o ha en riktigt God Jul!

  • petersson78 28 februari 2013

    Hade blivit av med receptet jag fått av min moster på världens godaste nötkakorna. Ååå lyckan när jag hittar samma recept här! Nu är kalaset räddat, tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.