Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Klassiskt recept på ett populärt småbröd. Smakar bäst när den bakas med smör

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker poröst
  2. Blanda sedan vetemjöl med marsanpulver och bakpulver.
  3. Rör ner det i smör/sockerblandningen.
  4. Rulla ut till två längder och dela varje längd i 20 bitar.
  5. Forma bollar och lägg i pappersformar. Gör en stor fördjupning i varje kaka och fyll den med en klick hallonsylt (eller någon annan god fast sylt).
  6. Grädda i ca 15 minuter i 175oC.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MammaIrene 4 mars 2009

    Jättegoda! Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.