Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Delikatesssås på rådjursstek

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket smakrik och god sås med rådjursstek

Ingredienser

Instruktioner

Skär rådjurssteken i tunna strimlor. Bryn dem lätt i olja, tärna lök och bryn. Koka upp vattnet. Tillsätt de brynta köttstrimlorna, löken och kryddorna för kokning. Skala morötterna och strimla till stickor. Låt koka på låg temperatur i ca 30 minuter. Tillsätt vatten ifall vätskan minskat under kokningen. Tillsätt morotsstrimlorna. Låt koka ytterligare ca 15 min så att köttet är genomkokat. Tillsätt grädden, apelsinsaften och maizenen. Koka upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.