Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Delizie di limone – citrontiramisu

(1 kommentar)  
Skriv ut

En lite annorlunda variant av tiramisú

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggulor med sockret. Vispa vitorna skilt för sig till hårt skum. Blanda färskosten med äggulesmeten försiktigt. Blanda äggvitan med lyftande rörelser i färskostmassan.
  2. Blanda saften och spetsa den med likör. Doppa kexen hastigt i saften och lägg i en rektangulär serveringsform ett tjockt lager kex. Häll färskostmassan ovanpå och strö de krossade citronpastillerna överst. Ställ kakan i kylskåp att stelna minst 4 timmar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • olretass 28 augusti 2012

    neej,för mycket mascarponeost!och för lite savoiatdikex!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.