Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Den läckraste svampmackan

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kan ätas hur ofta som helst utan att man tröttnar. Svampen kan varieras alltifrån kantareller, trattkantareller, Carl Johan, blandsvamp etc..

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek svampen. Efter att vattnet torkat in och "knastret" börjat tillsätts smör eller margarin. Lägg åt sidan.
  2. Rosta vitt formbröd 1-2 skivor allt efter onskemål.
  3. Stapla sedan ovanpå den rostade brödskrivan i nämnd ordning: Stekt svamp Rödlök i skivor Ost Tomat
  4. Gratineras i ugn ca 225 grader tills osten smält ner.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.