Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Den perfekta Tsatsikin

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Enkel att göra, underbar smak. Det perfekta tillbehöret till ostbrickan, fredagsmyset, grillat, sallader och det flesta andra maträtter. Eller så kan man göra som jag gör ibland, äta direkt ur skålen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv gurkan på den grövsta delen på rivjärnet, pressa ut allt vatten mellan händerna och lägg i en skål. Blanda ner yoghurten, oljan, vinägern och alla kryddor. Pressa ner vitlöksklyftorna och rör om.
  2. Står sig ca 5 dagar i kylen. Äts helst kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.