Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dessertkaka med blåbär och hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dessert och kaka i en samma kaka. Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200°
  2. Hacka mandeln eller de uppräknade alternativen. Vispa äggen med salt och sötningsmedel och blanda med hacket och kesellan. Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret och skrapa ned smeten i en smord ugnssäker form som rymmer ca 1 1/2 l. Grädda i ca 25 minuter och servera kakan lätt avsvalnad med bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.