Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Devilled eggs / Djävulsägg

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda, men starka ägg som kan serveras som del i måltid, buffé eller bara som snacks.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knaperstek baconet., låt rinna av på hushållspapper. Hårdkoka äggen. Lår svalna och dela dem sedan på längden och gröp ur gulorna försiktigt. Finhacka lök och paprika. Blanda med crème fraiche och dijonsenap, och äggulorna. Smaka av med salt och peppar. Lägg tillbaka smeten i ägghalvorna, pudra lätt med cayennepeppar. Lägg en halv skiva bacon på varje ägghalva, eller hacka baconet och strö över hacket.
  2. Tips: Man kan använda nästan vilka "hårda" grönsaker man vill i smeten; selleri, kålrot, morot, purjolök. Man tar det man tycker om!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.