Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Devil´s food muffins

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Saftiga muffins med en härlig chokladfrosting. Dessa muffins görs helt utan vetemjöl och vanligt socker. Passar perfekt till glutenintoleranta eller de som äter efter någon speciell diet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa äggen pösigt med elvisp. Blanda alla torra ingredienser och rör ner dem i äggsmeten. Vispa ner smält smör och grädde till en slät smet.
  3. Fördela smeten i muffinsformar på en plåt. Grädda dem mitt i ugnen i ca 18 minuter. Låt dem kallna på ett galler.
  4. Frosting: Smält smöret i en kastrull. Stäng av värmen och låt chokladen smälta i smöret. Tillsätt mascarpone och sötströ. Rör ihop allt till en slät kräm.
  5. Spritsa frostingen på muffinsarna och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.