Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Diamantkaka

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

:) nam nam :)

Ingredienser

Instruktioner

1. Smöra och bröa (ej med bland ingredienserna) en sockerkaksform. 2. Smält smöret. 3. Vispa ägg och socker pösigt. 4. Blanda och tillsätt mjöl, bakpulver, vanlijsocker och siktat kakaopulver. 5. Tillsätt det kokande vattnet och det smälta smöret lite i taget och rör om. 6. Grädda längst ner i ugnen i ca. 150 grader i ca 40 minuter. Kolla med sticka när kakan är klar. 7. När den ska serveras dofta gärna över med florsocker.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.