Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dianas goda formar

 
  • Serverar: 70 portioner
Skriv ut

Smarriga havrekakor med mumsig fyllning. Tar slut med en gång!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop ingredienserna till smeten. Koka upp ingredienserna till fyllningen och låt svalna.
  2. Klicka ut smeten i mellanstora aluminiumformar, ca 1 dsk i varje form.
  3. Grädda 8-10 minuter i 175-200 grader till dess att de fått färg. Ta kakorna ur ugnen ock klicka ut en tsk fyllning på varje kaka. Grädda en stund till så att fyllningen bubblar upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.