Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dianas kladdmuffins

(5 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Härligt goda kladdiga, såsiga muffins, med smak av choklad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ägg och socker poröst. Tillsätt resten av ingredienserna. Klicka ner i muffinsformarna! Gräddas i 15 min i 160°C.
  2. Blanda glasyrens ingredienser. Koka i 3 min, rör hela tiden. Fyll en msk glasyr i varje färdiggräddad muffinsform. Pudra över florsocker när de svalnat. Sätt in i frysen en stund före servering.
  3. Obs. Man kan med fördel minska sockermängden då de är väl söta annars.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • sskojaru 8 februari 2008

    9 dl är lite mycket, det blir för sött, men det stog det i min kokbok att man skulle ha 9 dl, men jag tar mindre..

  • helenlindberg 8 juli 2008

    Det måste bli jätte många muffins detta ju, eller? Men dom såg väldigt goda ut :)

  • Kicki8 4 augusti 2008

    Jättegoda. Blir många muffins.

  • Felle5 23 mars 2009

    Kan man ta något annat istället för grädde ?

  • anci71 25 september 2012

    Tog stora muffinsformar så dom blev nog ännu kladdigare men supergoda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.